Doe mee

Fairtrade Gouda

Als bedrijf of organisatie

U kunt uw bedrijfof organisatie bij klanten, werknemers en pubiek profileren als Fairtrade bedrijf. U werkt dan mee aan een FAIRE verdeling van welvaart.

Als winkel of horecabedrijf

U kunt uw winkel of horecazaak bij klanten, werknemers en pubiek profileren als Fairtrade bedrijf in Gouda.

Als consument

Als consument, werknemer of inwoner van Gouda kunt u een belangrijke rol spelen in eerlijke handel door Fairtrade producten te kopen.

Als vrijwilliger

Gouda is Fairtrade Gemeente dankzij de inzet van vrijwilligers. Wij organiseren diverse activiteiten, maar hebben nog meer plannen! We kunnen meer bereiken als meer vrijwilligers meedoen. Iets voor jou?

Doe mee!

Iedereen in Gouda kan meedoen met de Fairtrade Gemeente Gouda campagne. Meedoen loont. Voor jouzelf, voor jouw organisatie, maar vooral ook voor boeren en producenten in ontwikkelingslanden. De meerwaarde van het meedoen is voor iedereen anders. Voor de een is dat het opbouwen van een groter netwerk en het opdoen van werkervaring. Voor de ander is dat promotie of het met trots kunnen laten zien welke fairtrade producten ze verkopen of serveren. Maar, wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze via de campagne die samen met andere bedrijven, winkels, inwoners en de lokale overheid wil werken aan meer eerlijke handel in Gouda.

Je doet mee door zelf fairtrade producten te verkopen of te gebruiken en dat actief uit te dragen. Daarnaast kun je lid worden van de kerngroep in Gouda die actief andere mensen en organisaties in de gemeente stimuleert om ook te kiezen voor fairtrade. Ook jij kunt een bijdrage leveren aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden!

Doe je mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!