Welke issues staan op de duurzame agenda van de Goudse politieke partijen? Wat willen zij over vier jaar gerealiseerd of verbeterd hebben ‒ en hoe gaan ze dat doen? Die vragen staan centraal in het duurzame verkiezingsdebat op maandag 7 maart 20.00 uur a.s. in Cultuurhuis de Garenspinnerij. Daarin debatteren 11 partijen aan de hand van concrete stellingen over drie thema’s: de energietransitie, circulariteit en de groene omgeving (klimaatadaptatie, biodiversiteit).

Geef Gouda duurzaam door
Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door Energiecoöperatie Gouda, Werkgroep Duurzaamheid Gouda en Duurzaamheidsplatform Gouda. Zij willen de komende raadsperiode van praten naar doen: het is tijd om Gouda duurzaam door te geven. Gezamenlijk vragen ze welke toezeggingen de partijen doen aan inwoners én ondernemers.

Debat volgen? Live of op tv
Wie het debat vanaf de tribune wil volgen, kan zich (gratis) aanmelden via: www.dpgouda.nl/… Het programma is ook live te zien op Gouwestad TV: ….. Nieuwsgierig naar de verschillende standpunten? Doe dan de Goudse Energie Stemwijzer. Daarin hebben alle partijen op 16 punten stelling genomen over de energietransitie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!