Jongvolwassenen kunnen bouwen aan hun toekomst

Jongvolwassenen die willen bouwen aan een duurzame toekomst, kunnen in oktober en november deelnemen aan zes interactieve lezingen over dit onderwerp, de zogeheten SDG’s (Sustainable Development Goals).

De organisatoren willen proberen jongvolwassenen aan te zetten tot actief handelen om de 17 duurzame doelstellingen te bereiken om zo aan een eerlijke en gezonde wereld te bouwen. De lezingen vinden plaats in de ruimte Stadskant aan het Stationsplein 8,  op 5, 12 en 26 oktober en 2, 9 en 16 november.

De organisatoren zijn: Samen voor Goud (een Gouds netwerk voor jongeren), Fairtrade Gouda en de Goudse studentenvereniging Semper Fidelis. Actief bezig zijn kunnen de jongeren op het gebied van vrijwilligerswerk en het starten van initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen.

Tijdens de lezingen zullen verschillende Goudse partners vertellen vanuit hun eigen deskundigheid. De bedoeling is dat daarna met de hele groep actief en kritisch wordt gekeken naar de mogelijkheden tot persoonlijke inzet.

De lezingen vinden steeds plaats tussen 18 en 20 uur. De studenten van Semper Fidelis (altijd trouw) verzorgen op alle avonden een gratis maaltijd. Ook de deelname aan de lezingen is gratis. Aanmelden kan via www.samenvoorgoud.nl/agenda of tessa@samenvoorgoud.nl of bij Tessa Burgers, 06-39845351.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!