VanNienke sieraden heeft Gouda verlaten. Afgelopen zomer verhuisde deze fairtrade-deelneemster vanuit de Dubbele Buurt naar Griekenland. Voorgoed. Zij heeft zich definitief gevestigd in Griekenland, in de plaats Epidavros.
Nienke de Boer gaat het in Griekenland over een behoorlijk andere boeg gooien. Grootste verandering is wel, dat zij een vakantiepark gaat beheren: www.orange-apartments.nl Dat moet nog worden afgebouwd en dat gaat de komende maanden gebeuren. In maart is de opening.
Dit betekent niet dat Nienke haar oorspronkelijke vak verloochent. Ze blijft goudsmid. In haar nieuwe atelier in Griekenland gaat ze zich toeleggen op ontwerpen. Ook levert zij klanten de mogelijkheid een seefie te openen. Een soort digitale kluis, waar vooral de bijzondere verhalen over speciale sieraden van mensen kunnen worden bewaard.
In het vakantiepark biedt Nienke de Boer straks ook de mogelijkheid om te trouwen. Ze helpt daarbij bij het ontwerpen van trouwringen.
VanNienke sieraden is altijd fairtrade trouw gebleven. We zullen er maar vanuit gaan, dat dit niet verandert in Griekenland. Voor meer informatie: www.vannienke.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!