Banketbakkerij Van Dijk in de Doelenstraat van Gouda is overgedragen aan Don en Linda.
Rob en Gerda van Dijk hebben als vierde generatie afscheid genomen van het 128 jaar oude familiebedrijf. Vanwege de bijzondere inzet van Rob en Gerda voor eerlijke handel en maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben vrijwilligers van Fairtrade Gouda op 30 juni als afscheidscadeau een pakket Fairtrade producten overhandigd.
In de afgelopen jaren heeft Banketbakkerij Van Dijk diverse prijzen gewonnen en bij het 125-jarig jubileum in 2015 werd het predikaat Hofleverancier toegekend. De nieuwe eigenaar Don won ook al eens het Nederlands Kampioenschap Banketbakken. De overname aan Don en Linda is zorgvuldig voorbereid en wij vertrouwen er als Fairtrade Gouda dan ook op dat Don en Linda gebruik blijven maken van fairtrade gecertificeerde ingrediënten bij het maken van de overheerlijke banketproducten.
Gerda van Dijk laat desgevraagd weten dat, ook al werkt zij niet meer in de zaak, haar inzet voor eerlijke handel blijft. Voorzitter Ruud Lambregts: “Wij zijn bijzonder vereerd met de blijvende inzet van Gerda als ambassadeur Fairtrade Gouda.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!