De volgende winkels zijn Fairtrade deelnemer en doen mee aan de activiteiten van het Groenendaalkwartier als eerste Fairtradestraat van Nederland:
Edelsmid Femke Boschker, Lange Groenendaal 112. Werkt met gecertificeerd goud en is geregistreerd bij Fair Gold.
Inspiratiewinkel Eressëa, Lange Groenendaal 97. Irma Overkamp en Peter de Heer steunen Fairtrade en gaan zeer bewust om met duurzaamheid, gezondheid en natuur.
Terre des Hommes, Lange Groenendaal 55. Verkoop van tweedehands artikelen. Mensen kunnen ook spullen inleveren.
Bakkerij Van den Berg, Lange Groenendaal 32. Kijken bij het bakken van stroopwafels en genieten van eerlijke koffie.
House of Goods, Lange Groenendaal 80. Verkoop van artikelen die goed zijn voor mens en planeet. Zelf branden van koffiebonen die ingekocht zijn bij Fairtrade koffiemakelaar.
Karakter, Lange Groenendaal 49. Verkoop van Fairtrade kleding. Meehelpen aan een betere wereld.
Wereldwinkel, Lange Groenendaal 38, al 35 jaar een begrip in Gouda. Verkoop van artikelen om de producenten gelijke kansen te bieden op betere levensomstandigheden.
Puur, Naaierstraat 4. Kwaliteit, passie en aandacht met Fairtrade chocolade.
Lunchcafé curcuma, Korte Groenendaal 21. Begin je dag met Boliviaanse koffie of een Fairtrade Numi-thee. Curcuma serveert enkel vegetarische en veganistische gerechten, biologisch en duurzaam.
GoudaLijsten, Lange Groenendaal 34. Alle houten lijsten zijn van West-Europese of Noord-Amerikaanse makelij door verantwoorde bosbouw zonder kinderhandjes.
Natuurwinkel, Lange Groenendaal 99. Zorg voor natuur, mens en dier. Allemaal Fairtrade en biologische producten. Bijdragen aan een duurzame toekomst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!