Het boodschappen doen bij de beide Plus-filialen in Gouda was extra leuk tijdens de afgelopen Fairtrade Week. Klanten die met hun kassabon konden aantonen dat zij Fairtrade producten hadden gekocht, konden een wedstrijdformulier indienen om in aanmerking te komen voor een aardige prijs: een boodschappen tas vol Fairtrade producten ter waarde van vijftig euro. Deze week konden de uitgelote klanten hun prijs ophalen in het filiaal in Korte Akkeren. Zij ontvingen de boodschappentas uit handen van de beide Plus-eigenaren, te weten Remco van Ee (Korte Akkeren) en Mark Modderman (Noord). De winnaressen Hilde Stolker, Dickey Bont, Eline Schuurman en Natasha Broekhuijsen kwamen hun prijs persoonlijk in ontvangst nemen; de anderen (de families Boer, Fokker en Van Grieken) krijgen hun prijs op een andere manier uitgereikt. Namens Fairtrade Gouda waren aanwezig Jaap Warners, Ruud Lambregts, Leo Rosendahl en Hans van Raalte.
De winnaars vonden het een geslaagde actie van de beide Plus filialen. “We kopen zeer regelmatig Fairtrade artikelen. En we wisten van deze actie tijdens de Fairtrade Week. Dat was extra leuk”, reageerde Eline Schuurman.
Enkele prijswinnaars, de beide Plus-directeuren en assistent-bedrijfsleider in Morte Akkeren Danny Lemmens gingen vrolijk op de foto, die is genomen door Hans de Pater.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!