Fairtrade Gouda op Vrijwilligersmarkt

Fairtrade Gouda is aanwezig op de Vrijwilligersmarkt, die vrijdag 7 april van 16-18 uur wordt gehouden in het Huis van de Stad. Daar zijn ongeveer 50 organisaties aanwezig die op zoek zijn naar vrijwilligers. Ook Fairtrade Gouda zoekt vrijwilligers. Voor allerlei activiteiten. Zo zoeken we een webmaster, een fotograaf, iemand die goed thuis is in de wereld van sociale media, mensen die bedrijven en winkels willen bezoeken die deelnemer willen worden van Fairtrade Gouda en verkoop en gebruik van fairtrade producten willen stimuleren, en mensen die mee willen werken aan allerlei publieksactiviteiten.

Tijdens de Vrijwilligersmarkt zijn mensen van Fairtrade Gouda aanwezig om het een en ander te vertellen en om vragen te beantwoorden.

Zoek je vrijwilligerswerk? Kom dan naar de Goudse Vrijwilligersmarkt op vrijdag 7 april van 16:00 uur tot 18:00 uur in het Huis van de Stad.

Vragen?
Mail naar vrijwilligersmarkt@gouda.nl of bel (dinsdag tot en met vrijdag) het VrijwilligersInformatiePunt Gouda 06 – 48135503 / 06 – 43385330

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!