Fairtrade Gouda wil nog actiever worden op facebook. Daarom is de plaatselijke werkgroep een speciale actie begonnen om meer volgers te krijgen op facebook. Inmiddels is de teller de 220 volgers gepasseerd. Het streven is voorlopig om 250 volgers binnen te halen en in een volgend stadium 300.
Zodra de 250-ste volger binnen is, wordt onder die 250 volgers een speciaal fairtrade-pakketje verloot. Dat bestaat uit onder andere een fles fairtrade wijn en speciale fairtrade chocolade.
Fairtrade Gouda hoopt met deze actie vooral een wat jonger publiek in Gouda te bereiken om jongeren te overtuigen van het belang van eerlijke handel in de wereld.
Fairtrade gebruikt verschillende communicatiemiddelen. Naast facebook is dat bijvoorbeeld de website. Die wordt momenteel volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Binnenkort wordt deze nieuwe website officieel gelanceerd. De website is in een aantrekkelijk nieuw jasje gestoken met nieuws over Fairtrade Gouda maar ook over de landelijke campagne. Natuurlijk is op de website te lezen wat fairtrade eigenlijk inhoudt en waar in Gouda fairtrade artikelen te koop zijn of worden gebruikt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!