De in de wereld van Fairtrade bekende JP-Bloembinders heeft onlangs het SGS-certificaat Duurzame Bloemist gekregen. Daarmee is dit bedrijf de enige gecertificeerde Duurzame Bloemist van Gouda. Dat was aanleiding voor wethouder Hilde Niezen (duurzaamheid) om naar de Ridder van Catsweg te gaan om daar directeur Jan Poels en zijn hele team in het zonnetje te zetten.
Fairtrade Gouda sluit zich graag aan bij de lovende woorden, die de wethouder bij deze gelegenheid uitsprak. JP-Bloembinders heeft ook Fairtrade hoog in het vaandel staan. Vorig jaar besteedde Fairtrade Gouda in haar nieuwsbrief ruim aandacht aan deze Goudse bloemist.
Duurzame Bloemist is een milieu-keurmerk. Dat houdt in dat klanten kunnen rekenen op verantwoorde producten. Dat geldt zowel voor de particuliere als zakelijke klanten. Als Business Bloemist heeft JP-Bloembinders al meer dan 200 zakelijke klanten.
Directeur Jan Poels zit al meer dan 30 jaar in het bloemenvak. Hij is trots op het nu verkregen certificaat Duurzame Bloemist. Dat liet hij ook merken aan de klanten, die de winkel onlangs bezochten. Die kregen een leuke attentie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!