Om de circulaire economie (niet steeds nieuwe dingen kopen, maar wat goed is opnieuw gebruiken), meteen in praktijk te brengen, wordt op de Duurzaamheidsdag op zaterdag 28 oktober een kledingruilbeurs gehouden. De Duurzaamheidsdag is van 11 tot 16 uur in het gebouw van het Coornhert Gymnasium, Jan van Renesseplein 1 in Gouda.
Gun goede en schone winterkleding die voor jou te groot, klein, saai, woest of op een andere manier niet passend is een tweede leven. Uit de ingeleverde kleding kun je vervolgens iets moois kiezen dat je wél geweldig staat. Natuurlijk is er gelegenheid om de kleding te passen. Ook als je niets in te brengen hebt, mag je gerust komen uitkiezen. Er staat een potje voor Terre des Hommes Nederland klaar waar je als dank een bijdrage in kunt doen. Ook de overgebleven kleding gaat naar deze organisatie.
Wees er op tijd bij, de ruil begint net als de Duurzaamheidsdag zelf om 11 uur. De organisatie van de Duurzaamheidsdag zorgt voor een verzameling kleding bij de start van de dag.
Let op:
– de kleding moet schoon en heel zijn
– alleen kleding geschikt voor het herfst/winterseizoen
– ook (winterse) accessoires zijn welkom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!