Stichting Fairtrade Gouda organiseert binnenkort een online bijeenkomst over Fair fashion. Dit webinar wordt georganiseerd vanuit de Garenspinnerij. De geplande datum 23 november is uitgesteld vanwege de sluiting van de Garenspinnerij voor tenminste 2 weken (van 4 tot 18 november).

Mede-organisator Ad Ooms legt uit welke vragen tijdens dit webinar aan de orde komen. “We gaan het hebben over de vraag wat fair fashion is, waar je eerlijke kleding kunt kopen en hoe het zit het met duurzaamheid? We doen dat samen met Goudse winkeliers en met Hermien Buis van KouweKleren.”
Tijdens het webinar is gelegenheid vragen te stellen en je mening te laten horen. Aanvankelijk was het de bedoeling dit webinar tijdens de Fairtrade Week te organiseren, maar corona maakte dit onmogelijk.

De datum wordt spoedig bekend gemaakt. Belangstellenden wordt aangeraden onze website (www.fairtradegemeentegouda.nl) en de publiciteit in de gaten houden, want mensen moeten zich straks van tevoren aanmelden. Dat kan waarschijnlijk vanaf eind november.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!