Vrijwilligers

Fairtrade Gouda

Vind jij eerlijke handel belangrijk? Doe mee en maak samen met bedrijven, winkels, horeca, de overheid en inwoners de titel Fairtrade Gemeente Gouda waar!

Iedereen heeft kwaliteiten die inzetbaar zijn voor de fairtrade campagne in Gouda. De campagne levert ook voor iedereen iets op. Variërend van werkervaring tot het opbouwen van een nieuw netwerk. En natuurlijk investeer je daarmee ook in boeren en producenten in ontwikkelingslanden. Sluit je ook aan en maak samen met ons heel Gouda en omgeving fairtrade.

De vrijwilligers van Fairtrade Gouda ontplooien diverse activiteiten, maar heeft nog meer plannen! We kunnen meer bereiken als we meer vrijwilligers hebben. Activiteiten variëren van het bezoeken van winkels en bedrijven, het bijhouden van de website (schrijven van stukjes) en de facebookpagina, organiseren van de Wereldreis voor schoolkinderen of een Fairtrade wandeling door Gouda tot het maken van foto’s bij een activiteit. Stichting Fairtrade Gouda heeft ook een bestuur die af en toe nieuwe bestuursleden zoekt, en natuurlijk is het fijn als vrijwilligers ook mee willen denken over manieren om de campagne effectiever te maken.

 

meld je aan

Meld je aan als vrijwilliger voor de werkgroep van Fairtrade Gouda. Vul onderstaande gegevens in (vragen met een * zijn verplichte velden). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ontvang eerlijk nieuws, hooguit 8 keer per jaar.

U bent ingeschreven!